Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

úterý 28. června 2005

Jak se nejlépe těšit na dovolenou?

Rozbourejte si koupelnu. I ta nehnusnější sprcha v kempu vás osloví!
Dneska ráno prý nastoupil. Profesionál. Obkladač. Z jedné vody na čisto jsem přešel z nemoci rovnou do moci a minulých několik dní vyklízel koupelnu, kuchyni a jídelnu. To všechno proto, že nejen jinde ale i u Mikinů se bude bourat a budovat.

Není to jen tak rup šup. Přípravy probíhají již notnou dobu. Napřed ve fázi teoretické, jakože jak a co. Pak ve fázi návrhu. Jakože jaké obklady a co zůstane a co se koupí nové. Vzniklo dvacet návrhů aby pak zvítězil dvacátý první. No a po nutné fázi průtahů začátku prací: až budu mív všechno tak nastoupím, příští týden nastoupím, v podělí jsem u vás, ještě potřebuju něco dodělat... konečně nastoupil, jak už jem psal.

Zatím to u nás vypadá asi tak, koupelna zmizela, kuchně se přestěhovala do jídelny a ložnice a jediný obývák zůstal bez viditelné pohromy. Je to skoro jako malování, ale to obvykle sfouknu za tři dny a je vymalováno. Tentokrát se jedná o několik týdnů. Je třeba přemístit trubky na vodu, trubky na plyn, průtokové ohřívače, vyměnit sprchový kout, obložit dvě koupelny.. Protože proč něco dělat postupně když můžeme uspořádat akci kulový blesk a přetvořit obě koupelny najednou, u nás i u tchánů.

Tož tak.

3 komentáře:

  1. Koukám koukám, že lidi nemají rádi klidný prázdniny...pořád někdo něco bourá...a já pak nemůžu spát...i když ty si bourej, jsi daleko, tak můžeš(o:

    OdpovědětVymazat
  2. Taky budeme (kromě jiného) bourat koupelnu. Uvítala bych zveřejnění nějakých poznatků, jako na co dát pozor, co rozhodně pořídit a co neupotřebíme atd.
    Přeju pevný nervy a pěkný obkládačky.

    OdpovědětVymazat
  3. jak správně tušíš, koupelna nás pochopitelně též nemine, akorát máme tu výhodu, že to proběhne bez naší přítomnosti :OD

    OdpovědětVymazat