Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

pátek 31. prosince 2004

Co jsi nestih...

... to už dnes nedohoníš, neodbytně se připomínala myšlenka zasazená otcem v mládí. Jenže já nechci nic dohánět, nejméně sebe k šílenství z nehotových a neprovedených věcí.

Některé činnosti se však provést musí. Například složit letadlo do přívěsu po sezóně. Sezóna už skončila dávno a my jdeme s pomocí dědovi až dnes. Je to taková činnost, ani nepříjemná, ani duševně povznášející. Možná by se dala přirovnat k hlavolamu, ale se známým řešením. Znovu a znovu se divím, jak se možné tak velké monstrum směstnat do krabice na dvou kolech, tak aby bylo možné jej převézt po silnici. Křídla na dvě části, výškové kormidlo, zajistit lanka a soukat a soukat až je bobeček celý v plechovce.

Až doženeme to, co jsem naznačil v předchozím textu, půjdeme juchat nad odcházejícím rokem. Nevím zda proběhnou bilance. Snad se každý zamyslí sám nad svými průšvihy. Mě by na to rozhodně jedno odpoledne nestačilo. Trošku se opijeme, koupat v pivu se nebudeme. Ačkoli se ukryjeme na vleku našeho LO, nebudeme lyžovat, protože letos zkrátka sníh NENEPADL!


Nashledanou v roce 2005!


Tož tak.

1 komentář:

  1. psals to tak dávno...a těch 25.000 jsi taky nestihl ;)

    OdpovědětVymazat