Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

pondělí 12. července 2004

Letní kino - FOREWER!

Letňák, tak ňák patří k létu. Jak z názvu vyplývá, že? Tohle je příběh nepoučeného diváka, kapiš to?

Padlo rozhodnutí, půjdeme do kina. Je léto, takže do letňáku. Tohle se stalo už v pátek, teprve teď jsem se z toho vzpamatoval. Proto ta prodleva.

Pěkně po pořádku. Minulý týden u nás šlo Umučení krista. Nakonec jsme na něj nešli, že jako je to krvák a tak, no nic. Pak jsme si ale dali představení na slepo. To jsme si dali. Dávali totiž Choking hazard. Teda přátelé, na tohle by neměl jít nepoučený divák. Hektolitry krve, vyhřezlá střeva, desítky zombivců... Jen tak sem prásknu co psali v programu:

Zombie komedie o hledání mysl života. Hororová komedie je prvním českým celovečerním snímkem, těžícím napětí ze strachu a hrůzy z oživlých mrtvol - zombiů. Režie? Marek Dobeš. Hrají Jan Dolanský, Jaroslav Dušek.

No jak říkám, pokud nemilujete Duška, nebo pro to nemáte jiný opravdu dobrý důvod (třeba vidět Ondřeje Neffa jako zombie), zvažte návštěvu. Tento avandgardní snímek není pro nepoučeného diváka, tedy alespoň takového jakým se zdám být já.

Tuhle slátaninu neberte jako recenzi, dokonce i pokud by jste měli pocit, že se jako recenze tváří. Ostatně, posléze jsme se s manželkou shodli, že jsme vlastně šli do letňáku, tak koho zajímá nějake film, že?

Tož tak.

Žádné komentáře:

Okomentovat