Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

pondělí 19. dubna 2004

Škatule, škatule hejbejte se! IV.

Sem by patřil emotivně zabarvený výkřik, jenže jsem nechtěl brát boží jméno nadarmo, takže nic.

Dneska už nezbíjejí zbíječky, dneska vrtají vrtačky! Není to o nic lepší. Zbývá sice zbořit ještě jednu příčku, už teď je ale jasné, že naše budoucí kancelář bude monstrum obrovského rozsahu.
Útrapy nás pronásledují jedna za druhou, dnes například nešly po ránu telefony. Teď už nejde jen fax. Plánografická kopírka zmizela pod nánosem krabic a plotr byl nemilosrdně odpojen od napájení a přesunut do azylu cizí kanceláře.
Místnost ve které sedím je posledním relativně klidným a bezprašným útočištěm. Stahují se sem nešťastní kolegové nemající svou židli. Klidu to nepřidá. Práce ustupuje planému tlachání při výběru nové podlahové krytiny a zjišťování stavu rozpadu oken a rámů.
Podle posledních zpráv, příčka oddělující náš budoárek od zbytku světa padne dnes odpoledne = konec klidu. Jsem zvědavý kde zítra budu pracovat. Ach jo!

2 komentáře:

  1. ja mam "rada",ked si vezmem volno, aby som sa ucila na skusku a susedia vrtaju.. neviem, ci vrtaju stale, ale vazne velmi casto vrtaju, ked sa mam ucit :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No, tohle nás postihlo dnes!Myslel jsem, že nejhorší bude bourání, ale oni teď začali budovat! Tak to je fakt hrůza! :-(

    OdpovědětVymazat