Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

pondělí 30. listopadu 2009

Dopis Ježíškovi, od dědy

Tak nějak tu sleduji jak různé malé děti a jiní dárků dychtiví píšou Ježíškovi i nebylo mi než se přišourat se svou troškou do mlýna.

Babička si mne tajuplně odvedla za rameno do jídelny a tlumeným hlasem mi počala vysvětlovat co že po mě chce. Děda si sestavil seznam věcí které by rád našel pod stromečkem. Rukou psaný lístek, vytištěné stránky z internetu a doplňující slova od babičky daly vzniknout tomuto zápisku. Kdyby náhodou někdo tápal co nadělit svému tátovi nebo tchánovi nebo jinému milému chlapovi tady je inspirace nejen pro vás, milé dámy.


Na lístečku stálo Nabíječka na baterii 7Ah/12V, toto jsem dekódoval za vydatné pomoci svých kolegů v práci a mé milé Něžné do následujícího výrobku - Automatická nabíječka s vidlicí 6/12 V, 1 - 2,5 A. Další položkou na seznamu byly Foto papíry, u těch jsem se rozhodl nakoupit u Rayfilm-u, zejména po té co jsem zjistil, že mají podnikovou prodejnu v Opavě, no a to je kousek na pěkný výlet. :-) Ještě jsem tam nebyl, ale chystám se v nejbližší době.


No a poslední kusek ten považuji za nejvychytanější, k heslu Nastavitelná podpěra pod křídlo byla naštěstí přiložena i vysvětlující stránka z internetových stránek firmy IMI-Gliding Equipment. Navzdory anglicky vypadajícímu názvu se jedná o firmu z Prahy. Zatelefonoval jsem, napsal mail a teď čekám co mi to přijde za balík když na obrázcích to vypadá takhle.


Tož tak.


 

4 komentáře:

  1. :-))) Podpěra pod křídlo mě dostalaPod jaké křídlo?
    A co si to tedy přeje \"babička\"? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ale Mod., to je přece jasný pod jaký křídlo, ne? Děda je plachtař, tak pod křídlo letadla. A babička si přeje abych to všechno sehnal a zařídil. :-)
    Jinak babička sama pro sebe si nepřeje nic, víš, že babičky všechno mají, dvakrát. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to máš ale hodnou babičku:-) Já už žádnou babičku nemám, takže nevím, jak na tom dneska babičky jsou:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš to o 50% lepší, že alespoň dědeček si něco přeje. To já budu mít s rodiči zase marné vybírání...

    OdpovědětVymazat