Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

středa 15. srpna 2007

Prachy, pojištění, pasy...

...na dovolenou pojedu, asi!?

Již nějakou dobu nečastějším slovem zadávaným z mé klávesnice do nejrůznějších vyhledávačů je Korsika v nejrůznějších obměnách. To může znamenat mnohé, pro mne však jediné, tento francouzský ostrov se stává na příští dva týdny mým místem pobytu se vším všudy. A s celou rodinou.

Mám nervy.

Mám velký nervy.

To vůbec ani netušíte jaký mám nervy.

Fakt.

Přes tyhle mé stavy mi nedá, abych se s vámi nepodělil o nejdůležitější zdroje informací. V pravdě největší díl díků patří Yuhůovi a jeho stránkám o Korsice, zejména sekce další odkazy mi hodně pomohla. Z ní jsme se dostal například na báječné stránky o turistice a turistických trasách Corsica.forHikers.com. Dalším zdrojem informací byly stránky nějaké cestovky, kde jsem konečně našel v rozumné podrobnosti informace, které mne nasměrovaly správným směrem. A také uklidnily, co si budu namlouvat. No a pak se s informacemi roztrhl pytel, nakonec si to s přítelem googlem zkuste sami.

Takže v září nashledanou.

Tož tak.

2 komentáře:

  1. když už se sem konečně dohrabu, tak si výletuješ někde u moře :O) Takže se mějte fajn, užijte si to, neutopte se a tak dále a v září opravdu ahoj :O)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj a měj se tam krásněužij si to a všichni kolem Tebe ať jsou spokojený podle jejich. Zasloužíš si to.

    OdpovědětVymazat