Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

čtvrtek 26. října 2006

Průzkum

Narazit v poslední době na někoho kdo se vás zeptá jestli se vás může na něco zeptat a pak na vás vychrlí smršť otázek, není až takový problém.

Dokonce i my se Spokojenou jsme byli oblaženi studentkou brigádnicí třímající dotazník jako trestem za vstup do Hypernohy. Nakladla na nás spoustu otázek, proč, pár kde a několik kolikrát. A snad jen jednu která nás opravdu zaujala tak, že jsem o ní diskutovali ještě dávno po té sedíce v autě.

Dáváte přednost papírovým nebo mikrotenovým sáčkům?

Ehm, dáváte přednost? Co je to za otázku? A co za možnosti? Vždyť obojí je špatně!

Jak daleko jsou doby kdy se na nákup chodilo s taškou, z domu. Žádné dejte mi za korunu igelitku nebylo. Praktici měli nákupní tašky velké. Ty co chtěly být za dámy chodily s košíkem a vrcholem praktičnosti byla síťovka hodná toho jména, s oky a téměř neuvěřitelným objemem. Kdo šel nakupovat ten měl tašku i na pečivo a tečka. Dneska všechno dostaneme zabalené až pod nos, mikroteňáky kam jen koukneš. Hlavně po ulicích, okolo dálnic, na silnicích, v lese, všude. Fuj.

Tak jaképak rozhodování papír versus mikroten, když zdravý rozum velí síťovka či nákupní taška!

Tož tak.

6 komentářů:

  1. No,a jak tedy? Papír nebo mikroten ?.-))

    OdpovědětVymazat
  2. Ehm, můj ekokamarád používá plátěnou tašku :-)

    OdpovědětVymazat
  3. A zajímalo by mě, jak se dají do papírovýho sáčku zabalit třeba mokrý plavky....

    OdpovědětVymazat
  4. Abych pravdu řekl,mělo to ještě dohru. Asi dva dny po té jsme šel opět na koupi a rozhodl jsem se vzít si PLÁTĚNOU tašku, jenže jsem ji nenašel a další věc co jsem nenašel bylo narvat si ty rohlíky do normální nákupní tašky, protože mi došlo, že bych také mohl být donucen je vysapat na ten hnusnej pás upokladyny kdyby si je ta paní chtěla přepočítat, ach jo.
    Takže asi mikroten, ale opakovaně...
    Mokrý plavky se přece vždycky dávaly na řidítka, aby uschly, ne? ;-) Tak na co papírovej sáček!?

    OdpovědětVymazat
  5. Zvláštní dotaz.Nevím, jak jinde, ale v naší Hypce si nelze vybrat, jestli papír nebo igelit - ta je pouze igelit ;o).

    Nedávno jsem na dně šuplíku našla starou síťovku, kterou jsem v dřevních dobách háčkovala z lýka. Měla užasnou vlastnost. Prázdná zabírala málo místa, ale jakmile se do ní začal ládovat nákup, zvětšovala odpovídajícím způsobem svůj objem. A uši vydržely :o)

    Dost bylo igelitu, síťovky do marketů!!! :o)))

    OdpovědětVymazat
  6. Tý jó, lýkovou Maruško? ;-)Ručně háčkovanou? Šikulka! :-)
    Ať žijí síťovky! Hurá, hurá, hu...

    OdpovědětVymazat