Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

pátek 8. září 2006

Ani za tisíc hubiček

Na rozdíl od Hérečky Vlasty čtu a tak vím, vím že se moderní technologie hýbou mílovými kroky...Tak jsem si přečetl v nejnovějším čísle magazínu Click! jak se soudruhům ze Synaptics Products zadařilo a vyvinuli tak citlivý dotykový povrch, že teď už se budou telefonem posílat nejen slova a texty a fotky a zvuky, ale i polibky, sic! A dokonce je příjemce ucítí... Ach jo!
Od sejmutého polibku k polibku uloženému do souboru je jen krůček a pak budeme mít databáze polibků nejrůznějších lidí. Celebrit. Známých. Rodinných příslušníků. Fakt hnusnejch individuí. Kohokoli. Možná budou i hitparády polibků, soutěže o nejprocítěnější, nejdelší, nejjemnější, o polibky jež jsou nejvíce in a taky zlaté mliny za nejhnusnější políbení sezóny.
Bude jistě možnost si do kalendáře nastavit zaslání svého polibku milované osobě k jistým výročím, je otázka, jestli ovšem poslat svůj polibek, nebo z databáze vybrat nějaký špíček od oblíbeného herce či zpěvačky, podle preferncí oslavence, že?
I pohádky se budou moci přepsat. Kdo by s namáhal s tisíci hubiček, když se jen pošle mnohokrát soubor. Polibky se bodu krást a za cennější lóbanec se bude moci vyzískat jistě cennější věc, viď Pasáčku sviní...
V neposlení řadě je takový zprostředkovaný polibek jistě hygieničtější...

No, já jsem sice na anglicky psaných stránkách společnosti Synaptics Product informace vydedukované redaktorem výše zmíněného měsíčníku neobjevil, ale kdo ví odkud své doměnky čerpá, koukněte se sami.

Teď nad tím tak přemýšlím a za sebe musím konstatovat, že snad tohle jsem zrovna nepotřeboval. Pro pusu si dojdu kdyby jak bylo...

Tož tak.

4 komentáře:

  1. to je ovšem ideální!!! konečně budou mít vztahy na dálku smysl!!! jupííí!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vztahy na dálku?Jupííí!!! Ale proč? Smysl? Co je to za smysl, místo cesty za láskou olizovat nějakou umělou krabičku a pro pocit si ji patlat lubrikantem...? :-()

    OdpovědětVymazat
  3. neblázni..to byla jenom ironie :))) ačkoli lubrikant s příchutí ginu..hmmm

    OdpovědětVymazat