Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

čtvrtek 9. února 2006

To nejlepší z gympla

Aneb ulítlá akce po jejich.
Teda ještě jsem Vás neviděla se tak bavit, táta se úplně válel smíchy, prohlásila Starší večer po návratu z AKCE.
Tradiční akce se mají opakovat, od toho jsou tradičními. Některé akce jsou pro zasvěcené a některé akce nevydýcháte, pokud jste takový suchoprd jako tatínek sedící v řadě za mnou. Řízením osudu a paní sbormystryně jsme se ocitli se Spokojenou téměř v centru dění, ve druhé řadě našeho "monoplexu". Viděli jsme všechno, zvukaře, rozpisy nástupů, zmatené rozmotávání věčně zamotaných šňůr k mikrofonům a elektronickým houslím. Seriózní výstupy zpěváků a sboru byly proplétány uhozenými scénkami za života komerčních televizí. Po sboru gymnázia nás uzemnila kapela Vymletej parník smutnou písní o milované dívce která odešla.
Pak už si pamatuji jen pár zmatených střípků. Sněhurku v hantecu již nakonec zachrání svýma balónama nejmenovaná kráska z nejmenovaného seriálu převážně se odehrávajícího na pobřeží. Dementně inteligentní scénka o znásilnění pidifenky Vrtandy se slinou v koutku úst parodující šviháka Pitkina. Masová vražda kopulujících ptáků na Labutím jezeře aneb proč v Rusku vyhynuly labutě. Několik skupinových gay-like scének, ve kterých nešlo ani tak o pobavení publika jako o dosažení hranice toho co mohou a na co si už netroufnou. Zlatým hřebem byla taneční variace sestavená z bezděkých pohybů velice oblíbeného kantora, teda jestli vidí podobně i nás... Jo a pozvání přijali i místní rapeři a to sou panečku onačejší frajeři. Bylo to dost, dost hustý měli pláštěnky, kapuce a bundy tlustý, fáááákt!
Není co dodat. Není? Ale je! Nebo raději není. Jo napíšu to. Za nás se takovýhle věci neděly. Barevný špatně dlouhý vlasy? Rifle? Holý pupky!

Tož tak.

P.S. Ještě jsem zapoměl na dvě vystoupení moderního výrazového tance, tentokrát děvčata. Pěkné...

3 komentáře:

  1. teď si představuju úplný šílenosti! Znásilnění, kopulující ptáci, gey scénky?! Kam to, probůh, ty děti vodíte?! ;OP

    OdpovědětVymazat
  2. Trošku,ale opravdu jen trošku se nám to vymklo z rukou, ta jedna už není až tolik děti, víš? Ostatně jsme nikam nikoho nevedli, pozvala nás Starší neb tam naprosto počestně zpívala se sborem. :-) Mladší zůstala doma, naštěstí. :-|

    OdpovědětVymazat
  3. raději se ani neptám, jaký má to gymnázium zaměření ;OP

    OdpovědětVymazat