Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

úterý 4. října 2005

Dostěrkováno a jiné banality

Minulý týden a víkend byl zasvěcen stěrkování, mimo jiné.Vlastně to byla docela zábava. V sobotu jeme dotáhli poslední kousky na stropě a doufali, že šedá hmota do neděle zaschne. Jo a večer jsme byli pro brambory u spřátelených domorodců v blízké vesnici. Je to dobré, zima může částečně přiijít.
V neděli jsme sestavili odbornou komisi stran suchosti nastěkovaných stěn a Spokojená se ujala jejich závěrečné úpravy šmirglem.
V pondělí jsem dorazil domů pln odhodlání k malování. Ze žebříku mne srazila žádost z mé mateřské firmy, že prý nezakládá zakladač. Jak již z názvu vyplývá jde o základní funkci a to naštve. Cvíli jsem hráli po telefonu hru Jo! Ne! Naštěstí se monstrum umoudřilo, definitivně tedy zůstalo u ne. A taky zůstalo rozmalováno, protože TMA.
Dnes je úterý, jak překvapivé a nevšední. Jedu do Brna na Strojíreňák. Doufám, že si to užiju.
Tož tak.

1 komentář:

  1. to se nám to malování nějak rozšířilo :O) My jsme malovali taky sami, bo nás to baví, ale moje kamarádka Klára si na to pozvala odborníka. Snad si myslela, že to bude lepší či co. Odborník jim propadl před ukončením práce vyvýšenou postelí na obnaženou podlahu pokoje. VYrazil si dech. Prý na minutu. Jestli mu to stopovala, nevím, ale zítra příjde na návštěvu, tak se určitě zeptám :O) Takže bacha na to! :OP

    OdpovědětVymazat