Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

čtvrtek 11. srpna 2005

Něco se děje pořád...

Jen se mi o tom nechtělo psát, asi jsem měl strach z bolení rukou. Ano, rozumíte správně jde o práci.
V zajetí této nechuti jsem zapoměl poreferovat o poměrně zdařilé sobotní akci s koňskou náplní a noční taneční tečkou. Teď už to nebudu trapně dohánět tak snad jen dvě důležitosti. První, po dvou letech si konečně s Evženem tykáme. Může za to střízlivá řidička Spokojená. A vlastně ta druhá důležitost v tom má taky svoje prsty. Poprvé jsem na takovéhle akci seděl u VIP stolu. Jenže to možná má nasvědomí účast jenž byla méně než hojná.

Stran naší úžasné koupelky a s ní spojené práce je třeba říci, že je vystěrkováno a vymalováno. Stěrkovala Spokojená, prý ji to baví či co a maloval jsem já, moc to sice nežeru, ale něco dělat je třeba. Zbývá uklidit, což je strašná práce, vždycky. A konečně můžeme začít umisťovat kredenc na definitivno, nebo ještě ne?

Apropó, neviděli jste někde nějaká světla a malou skříňku pod umyvadlo hodící se k tomuto vzoru obkladaček? Předem díky.

Tož tak.

6 komentářů:

  1. odkaz nějak zabloudil na stránky, kde je skoro až moc obkládaček(o:

    OdpovědětVymazat
  2. Poněkudjsem podcenil kontrolu a chybka se vloudila. Už by to mělo být O.K. Fakt mi pomůžeš nebo jsi jen "zvědavá"? :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tý jo, tak to máte pěknou koupelnu. Já bych tam dala proutěný košíky. Takový ty hranatý. Ale ty tmavě hnědý.

    OdpovědětVymazat
  4. No podívat jsem se musela ne? abych viděla, jestli jsem někde viděla skříňku a světla...teď když jsem viděla obkladačky, tak můžu říct, že neviděla(o:

    OdpovědětVymazat
  5. Juj, tak to bude kráááásná koupelna !!!!! ale nic k tomu ti neporadím...koupelnu už máme víc jak tři roky hotovou, takže jsem ztratila přehled

    OdpovědětVymazat
  6. Ta naše původnítak ta byla ještě socialistická, takže je mi tehdejší přehled k ničemu... ;-)

    OdpovědětVymazat