Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

středa 22. září 2004

Šest chlapů!

Vlastně o nic nejde, alespoň doufám. :-|

Včera jsem se vracel domů pozdě, přibližně ve chvíli kdy někteří a někteří jiní komentovali mé ulítlé písmenkování. Pohodička-bezvečeřička, soustředěníčko, volantu krouceníčko. Najednou kde se vzalo tu se vzalo za zatáčkou se vylouplo šest chlapů jak hory. Všichni v tmavě červených montérkách. Všichni velicí, jak je ohmátly dálková světla. Chvíli jsem se k nim blížil, pak mi zmizeli za zády.

Vlastně do teď mi vrtá hlavou co tam chtěli? Kam vlastně šli? Jó co tam dělali to vím, jeden z nich zdřejmě pod nátlakem pivních litrů rozepínal poklopec a jal se zvyšoval korozivnost drátěného plotu. Ostatní se tím velice bavili. Takže vlastně šli z hospody. Asi je vyhodili a tak šli hledat jinou, kde jim ještě nalejou.

Nejsem nijak citlivý na takovéto výjevy. Zvláště z bezpečí jedoucího vozu se rád houpu v představách co je kdo za osobu, jaký je jeho osud, která cesta jej dovedla až sem ... Tihle chlápci mne však budou asi chvíli strašit ve snech.

Jak si to tak po sobě čtu, no nic.

Tož tak.


5 komentářů:

  1. Velký oči!Tvá přebujelá fantazie a dálková světla z nich udělala obry. Ve skutečnosti se jednalo o šest trpaslíků, vracejících se ze šichty. Kde je sedmej? No přece zašitej se Sněhurkou v ...

    OdpovědětVymazat
  2. vyděsili tě chlapi v červených montérkách? To je milý :O))

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to potom......byli jistě ti "červení", kteří prý jako jediní nemívají problémy v komunikaci s jinak barevnými. Neboj! :O) Fakt, zeptej se Woskara, teda když se mo dovoláš...

    OdpovědětVymazat
  4. HuMorous :O) * ten nedokonalý a chybující *23. září 2004 v 14:24

    opravakdyž se "MU" dovoláš... Woskarovi

    OdpovědětVymazat
  5. Teď se nedovolám!Nemám žádný mobil, bohužel jen dočasně. A ta červená byla jiná, teda jiná než Oskarova. :)

    OdpovědětVymazat