Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

pondělí 26. července 2004

Pohodový víkend. Prodloužený!

Středa, čtvrtek, pátek, sobota, neděle furt se nic neděje!

Ta středa byla až odpoledne, vlastně k večeru. A bylo to celkem bojové. Hlavně v závěrečné fázi, kdy náš sporťák drhl o kametitou cestu v kotárech divokého pohoří Ydykseb(neautorizováno). Popis cesty byl podrobný, jen o té kamenité cestě nějak nepadlo ani slovo. Zato si všichni zapamatovali, že poznávací znamení je houpačka. Fak tam byla, ale až na místě kde jsem přemýšlel o otočení či potupném couvání na zrcátka.

Pak už to byla pohoda.

Čtvrtek koupaliště a cyklovýlet, super. Pátek déšť, Carcassone (vyhrál jsem! Konečně!:) ), grilování a petanque. Tedy ten odkaz je tam jen pro ty co neví o co kráčí. Ano! Pro ty tři. Mezitím drobné popíjení, jen pro ten pocit lehkosti v hlavě. To byl hlavní důvod proč jsme se vypravili na zpáteční cestu až v sobotu ráno. Druhotné důvody byly - nástup na hotovost a předání GPS Pilotovi.

Sobota byla dospávací a relaxační, jen večer jsme se jeli koupat do lomu.

V neděli jsme si hráli na instalatéry a studnaře. Cpali jsme se borůvkovými knedlíky. Odpoledne následovalo další kolo koupání a večer poslední etapa horečného grilování, tentokráte v domácích podmínkách.

Ty dva poslední odkazy jsou poněkud zavádějící, ale nechtělo se mi hledat něco dostatečně seriózního. Vnímavý čteněř jsitě pochopí, že jsme nehavarovali a se softwarem naše čištění studny taky mělo pramálo společného.

Tož tak.

3 komentáře:

  1. Pěkně prodloužený víkend. Právě zjišťuju, že bych potřebovala délku dovolení vynásobit dvěmi:o(

    OdpovědětVymazat
  2. 2bína:To by se mi také hodilo. A navíc bych ocenil vynásobení cifry na výplatní pásce nějakým podobným, ale raději vyšším koeficientem. :) Občas se vážně zabývám úvahami jaké to musí být - být rentiérem. ?-)

    OdpovědětVymazat
  3. ano, ano, vynásobení cifry na výplatní pásce je velmi důležitá poznámka. protože za co bych si užívala delší dovolenou, že?;o)

    OdpovědětVymazat