Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

pondělí 26. července 2004

Cyklobusy? Cyklobusy!

Další upocený příspěvek do rubriky pomáhací. Předpokládám, že všichni, koho to zajímá, takovouhle samozdřejmost jistě znají. Naložíte kolo, naložíte sebe, vyvezete se na kopec a dolů hurá po svých, kolech.

Přesto si neodpustím a zapíšu si tuhle informacičku sem k sobě do dřevníku, kdybych, třebas, zapoměl, já.

Takže po úporném, no dobrá, tak ne až po tak úporném hledání. Vlastně jsem ani nehledal, ale najít jsem toužil. Už jsem na sebe pověděl, že jsem lenoch? Ne? A sakra! No, kolega mi práskl tuhle adresu, je to nějaká cestovka a ta zajišťuje provoz téhle linky (těchle linek). Měl jsem vážně moc velkou radost. Teď už jsem v pořádku. Protože zas až tak super to není. Jezdí se jen v některé dny. Zato však jezdí přes Nové Hrady a okolo Novohradských Hor. A to mi zrovna letos fááákt pasuje.

Nevím zda, v souladu s perexem, tuhle službu znají všichni, nebo alespoň někdo ze čtenářů tohoto deníčku, zajímalo by mne však, jaké asi máte lidičky zkušenosti s takovýmahle službama. Dík za Vaše písmenka v komentářích.
Na oplátku přidám ještě jeden odkaz, tentokrát z Beskyd. Tahle služba je dost nová, soudě podle počitadla, ale prý je funkční a spolehlivá.

Tož tak.

2 komentáře:

  1. A neboNebo pokud máte kopec někde v blízkosti a po cestě je hospoda....... více výše uvedený odkaz :O))

    OdpovědětVymazat
  2. 2Chosé:Původně jsem chtěl reagovat poněkud sušeji, ale pak jsem pochopil. :) Díky za návod určitě vyzkouším. Nedávno jsme málem využili zkratky do lomu na koupání a to jsme ani nepili. Naštěstí nás neopustil zdravý rozum a aku v GPS.

    OdpovědětVymazat