Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

pondělí 28. června 2004

Vychytaná neděle!?

Nedělní výlet na Helfštýn dopadl mnohem lépe, než sobotní pokus. Stihli jsme být na místě včas. A peníze? Ty jsem bohužel nezapoměl:(

Představení bandy historického šermu Traken se nám všem (tedy těm co se zůčastnili) líbilo. Fakt hustý, jak by řekla Starší, pokud by tam byla a přenesla se přes svoji nechuť ke koním. Její výmluva byla tentokrát originální, tedy že je to drahé, uf! No nebyla daleko od pravdy, vstupné byla docela kupka peněz.

Pěkně jsme si to užívali. O přestávce Mladší, po vzoru rytířů, házela sekerou, střílela z luku a ohlížela koně. Ačkoli jsme měli, na večer, domluvenou jízdárnu, neodolala svezení na koni s čabrakou. Během vystoupení byli dekorováni soubojníci stužkami, Mladší si kupodivu vybrala jedinou ženu mezi muži, princeznu Adrianu, stejně jako bych to udělal já:)

Nakonec jsme po tom všem byli označeni za krakavčí rodiče, neb jsme Mladší nedovolili si koupit něco na památku, aby si po dvaceti letech mohla vzpomenout, díky tomu krámu, na skvělé vystoupení. Po krátkém křížovém výslechu, během kterého vyšlo najevo, že si nepamatuje co si kupovala minule (asi před měsícem), uznala že máme pravdu, ale cejch nám stejně zůstal.

Tož tak.

Žádné komentáře:

Okomentovat