Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

středa 14. dubna 2004

Škatule, škatule hejbejte se! II.

Nadšení vyprchalo, ale přesuny nábytku pokračují!

Lidská lenost je nekonečná! Proč vyklízet regál, když síla stačí. Šanony na hlavě komu to vadí?! Tedy vážení, jestli tohle projdeme bez úhony, budeme pašáci. Velká většina skříní je deponována po chodbách. Vážnost situace lze vyčíst z prázdných pohledů kolegů, kteří již o své kutlošky přišli. My, co se nás dotkly zatím jen přesuny skříní a na stoly nám zatím nikdo nesáhl, je chápavě poplácáváme po ramenou. To bude dobrý!
Věří tomu, ale vůbec někdo? A co to vlastně znamená to bude dobrý? Jakože budeme mít svý židle? To asi ano, ale mnozí z nás budou mít i jiného šéfa, jiné úkoly, jiné cíle a možná i jiné nápady?
Vlastně už jsme prošli několika reorganizacemi, ale takhle budovatelskou jsme tu ještě neměli. Určitě v mých náladách je cítit nechuť ke změnám. No, je to tak. Tyhle změny mi opravdu nesedí. Všechny problémy však nejsou jen zástupné. Třeba, na chodbách jsou dvojité podhledy. Tahá se nová elektrika, přetahuje se síť, ale nebude to schované za podhled, kde se vzala tu se vzala jsou tu krásná nová pozinkovaná korýtka! Třikrát hurá! Co bychom chtěli, jsme přece v provozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat