Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

sobota 1. dubna 2006

Kytky na skalce se zbláznily!

A strhly sebou i počasí!Začátek týdne sice propršel a do středy to vypadalo fakt hrůzostrašně. Na skalce se oběvilo pár krokusů a dorostly sněženky a bledule. Na nejvyšším místě se usadil hlaváček a to bylo tak asi všechno.
V pátek odpoledne se nás tchán ptá jestli jsme byli na zahradě. Podvědomě se obáváme průšvihu a tak jsme s obavami připustili, že teda dnes ještě ne. Vybídl nás ať se jdeme podívat.
Bylo to jako by někdo otočil vypínačem! K žlutooranžovým krokusům se přidaly bílé a fialové a žíhané. Nejen na skalce, ale po celé zahradě. Okolo všech cestiček oranžové šílenství krokusů. Nejvýraznější je to v zatáčce u lavičky, tam se krokusy prhnuly v neodolatelný úsměv.
Dnes od rána se může i sluníčko potrhat, aby trošku prohřálo jarní vzduch a nalákalo nás k nějakým aktivitám. Dopoledne jsem tedy pobíhal po zahradě a zaujímal nejnesmyslnější pozice jen abych se dostal do vhodných úhlů k fotografování. A všechy kytky jako vzorné modelky držely a díky slunku se i usmívaly. Nevím co z toho bude. Digiťák má Starší v Holandsku a s tou "klasikou" to jde přeci jen trošku pomaleji a pro mne, přiznám se, i nejistěji.
Takže jaro je tady zdá se, že definitivně.
A já se ptám co tedy s tím JAREM uděléme? A sám si odpovídám, s jarem? Asi umyjeme nádobí, ne?
Tož tak.

1 komentář:

  1. ...jako by někdo otočil vypínačem... To je hezký :O)))

    OdpovědětVymazat