Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

neděle 14. května 2006

Je to dobrý!

Holanďanka se jmenuje Vivian a je super.Všechno se jí líbí. Téměř všechno jí. Jen koláče odmítá.
V pátek dorazili. Holanďani. Napřed do školy a pak jednotlivě i do rodin.
Naše se jmenuje Vivian, to už jsem psal, je o trošku mladší než naše Starší. Vybalila se. Rozdala dárky a po chvilce oťukávání zmizely se Starší na pizzu do pizzerie, kam jinam, že?
Večer se nám jich sem nanominovalo asi šest, zkusil už někdo správně určit počet štěbetajících puberťaček mluvících střídavě anglicky, holandsky a česky, ne? Tak se nevytahujte. Půjčily si jakýsi uhozený film. V půl desáté je přestal bavit a rozprchly se spat.
V sobotu obráželi společně krásy našeho okolí. Z jeskyně přišla nadšená a propasti si snad ani nevšimla. Tedy ta naše děvčica ukecaná. Pozdní odpoledne jsme vjenovali zmoknutí na přehlídce historických přibližovadel pořádané na letišti aeroklubu. Tvrdila, že se jí to líbí, tak snad jo. Dokonce se uvolila k fotce u kabrioletu Felicie, jo toho staršího modelu. Večer byly boulet a pak koukaly na film, ale u jiné kamrádky.
Furt se jí všechno líbí, dokonce komunikuje i se mnou a anglicky. Pochválila Spokojené jídlo a dnes ráno (neděle) jedla dokonce vánočku s nutelou. Jo a chutnají jí i rohlíky! Asi že je to bílé pečivo.
Dnes jsme byli v ZOO Lešná u Zlína. Docela dobrý. Silně překonfigurovaná expozice ve srovnání s naší minulou návštěvou. Spousta průchozích pavilonů, hlavně ptáci. Ale i opice a klokani a emu či co to bylo. Fakt dobrý. Něco jsem fotil, ale stojí to za návštěvu.
Jo jo, ještě jsme ji zavlekli k jednomu pokladu. Zrovna u něj je větrný mlýn. Když jsem jí vysvětlitli princip hry projevila zájem a zároveň pochybnost nad tím jestli TO je i v Holadsku. Je já to vím. A Vivian od teď také. A slíbila mi spoustu fotek větrných mlýnů...hurá?!
Teď je klid. Jsou u někoho jiného na zahradě a grilují. Asi pro ty dvě svoje pojedu. Zatím žijeme.
Jo některé kousky holandska co jsem zažil dnes v zoo, tak ty bych doma mít nemusel. Tolik k mému předchozímu spotu. Zlatá Vivian.
Tož tak.

Žádné komentáře:

Okomentovat