Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

pátek 4. června 2004

Škatule, škatule hejbejte se! XII.

Dvanáct bylo měsíčků a dvanáctero je i pokračování naší restrukturalizační story. Dlouho se nic nedělo, až teď. Konečně máme nové ...

Co že to máme nové? Někdo by mohl hádat skříně, jiný něco onačejšího. Pravda je však jen jedna. Třikrát sedm, že je dvacet jedna. Máme nové desky na stoly!

Na naše věrné, staré, rozvrzané stoly, jejichž desky jsou za ta léta pužívání vyzdobené nejedním zářezem, nejedním sloganem, možná i vyznání loajality k firmě by se našlo, nám naroubovali nové desky. Je konec lidové tvořivosti, nový materiál je odolný úplně všem nástrojům patřícím do běžné výbavy prostého programátora: tužka, papír, guma ba ani nabroušená klávesnice stopy v odolném povrchu nezanechá.

Sedíme tedy nově, radostněji. Odděleni od sebe metr a půl vysokými příčkami. Zvonění telefonu sice nezastaví, zvědavým pohledům však zabrání. Opravdovou radost mi však dělá, jediný ústupek, který jsem si proti všem vybojoval, vysunovací šuplík na klávesnici. A to je paráda!

Tož tak!


3 komentáře:

  1. závist ovládla mou mysl:-) vysunovací šuplík na klávesnici chci taky! narozdíl od tebe bych si ho ale musela pořídit za vlastní money... a tak moc po něm netoužím:)

    OdpovědětVymazat
  2. Založ si,konto "Šuplík" a já Ti stovku pošlu. :-) Kdo ještě pošle Bíně stovku na šuplík pod klávesnici? :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pošlu jí rovnou ten šuplík.Podmínka - jedině e-mailem, Poštu s přepážkama a vystresovanejma úřednicema totiž nesnáším a tudíž ignoruju :-)

    OdpovědětVymazat