Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

úterý 29. dubna 2008

Oznámení o dočasném šílenství

Nebo, že by druhá míza?Asi v březnu za mnou přišla Starší s významným obličejem. Že se domlouvali s Hochem(ano má hocha a taky začala jako sevírka) na návštěvě vizovického rockového festivalu Masters of Rock. A prý abych tam nebyl sám pojede i Hochův otec kterého vůbec neznám, jaká starost o mé blaho. Takto suše jsem byl nominován do role řidiče, ubytovacího a stravovacího důstojníka a mecenáše.
Teď už je bez mála květen a stalo se několik věcí. Hochův otec prohlásil, že nemá potřebu aby mu někdo ozvracel stan a nejede. My se Starší máme objednané vstupenky a čekáme až přijdou. Hoch který se rozhodoval zda bez táty pojede, pojede. Tolik tedy stav příprav.
Oslovil jsem některé známé firmy, tedy firmy o kterých je známo, že na festivalu byly, jednu firmu. A ta mi oznámila, že letos nee z objektivních důvodů. A tak se ptám:

Bude někdo na MOR ve vizovicích mezi 10. a 13. červencem?
A pokud ano, má zájem vidět toho pitomce co to tu píše?

Pokud si na obě otázky odpovíte kladně zanechte stopu v komentářích. V případě většího zájmu ustanovím zasedací pořádek.)

Tož tak.

4 komentáře:

  1. Jo, tak to jsme se setkali v šílenosti, ale ne v termínech. U nás už zase leží tyhle lístky http://www.trnkobrani.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. No jo Báro, co se dá dělat. :-(

    OdpovědětVymazat
  3. já se tam sice nechystám, ale nechť dá šílenec vědět, kde se bude vyskytovati jindy a jinde a bude rád uzřen :O)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jo, fily...prodloužený víkend od 8.5. se chystám být buď v Šumperku na plachtařských závodech, nebo v Pardubicích a nebo někde na Vysočině, pravděpodobně v okolí Poličky. Buď sám nebo s Mladší.
    Může být? :-P

    OdpovědětVymazat