Motto:

Větrné mlýny času jsou našimi soupeři, nepozná světa krásu, kdo postává u dveří.

středa 10. května 2006

Kola a koule.

Zhuštěný výtažek z minulého, docela prodlouženého víkendu.Pátek. Tréning petanque.
Sobota. Příprava kol na nedělní výlet. Lištování podlahy u Starší v podkroví. Nebylo zdárně dokončeno, snad pro dvě vypitá piva při usazování bazénu na zahradě u kamarádova tchána.
Neděle. Bílý kámen 2006. Kdo nezažil neuvěří. Kdo alespoň někdy byl v pohraničí je schopen si udělat alespoň malou představu jak vypadá kulturní krajina ze které zmizela ruka pěstitele a nahradila ji ocelová pěst naší lidové armády. Díky netradičnímu směru jsem vyhráli několik hodin nerušeného putování, pak jsme potkali davy cyklistů. No a ještě pak jsme potkali stánky s občersvěním a autobusy a auta a dav... Někdy mezitím jsem píchnul kolo a lepil. A taky se nám ztratila Mladší s kamarádkou Tejou. Jednoduše se rozhodly, že se ztratily a tak se ztratily ještě více. Tímto děkujeme hajnému s tréňákem za obětavou pomoc při hledání ztracených. Ačkoli to mělo všechny atributy průšvihu, nakonec všechno dopadlo dobře a u Staré Vody byla výprava opět pokupě. Nejde jednoduše říci kolik jsme urazili, každý jinak, nejvíce Ti co se ztratili. Příští rok opět?!
Pondělí. Valšovice open. Petanque match. I tento happening byl odložen z minulého týdne. No co vám budu vyprávět. Bylo to náročné až únavné. Přehnal jsem to s pivem a znejistěla mi již tak nejistá ruka. Přesto jsme, snad díky dobrému losu nebo dokonce navzdory svým schopnostem obsadili první možné místo a sice čtvrté. Před námi byly jen týmy opravdu, ale opravdu lepší a za námi vlastně také. Příště bez piva a lépe!

Tož tak.

Žádné komentáře:

Okomentovat